Autojunapaketti kahdelle alk. 135 €

 
Miksi ajaa, kun voi levätäkin? Yöjunan makuuvaunussa pääset mukavasti perille ja aamulla matka jatkuu kätevästi omalla autolla. Lataa itsesi Lapin-lomalle jo tänään – tarjoushinnat ovat voimassa 13.12. asti!
 

Autojunapaketin tarjoushinnat

Suositut autojunapaketit ovat nyt myynnissä tarjoushintaan veturilaisille alkaen 135 € ja muille matkaajille alkaen 155 €.

 • Tarjoushinnat ovat myynnissä 12.9.–13.12.2017.
 • Huomaathan, että matka on ostettava viimeistään 7 päivää ennen lähtöä, eli tarjoushintaisten lippujen matkustusaika on voimassa 19.9.–20.12.2017.
 • Katso autojunatarjouksen ehdot.
  Veturi-hinta Tarjoushinta muille
Makuupaikka alakerrassa + autopaikka (1 hlö) 86 € 96 €
Makuuhytti alakerrassa + autopaikka (2 hlö) 135 € 155 €
Makuupaikka yläkerrassa (wc ja suihku hytissä) + autopaikka (1 hlö) 96 € 106 €
Makuuhytti yläkerrassa (wc ja suihku hytissä) + autopaikka (2 hlö) 155 € 175 €

 

Nappaa etuhintaiset liput ja suuntaan pohjoiseen

Jos et kuulu Veturiin, voit liittyä vaikka heti ja hyödyt Veturi-hinnasta sekä muista eduista! Liity Veturiin

Lisää opiskelija, lapsi, eläkeläinen...

 

Tarjouksen ehdot

 • Myyntiaika: 12.9.–13.12.2017. Matka on ostettava viimeistään 7 päivää ennen lähtöä.

 • Matkustusaika: 19.9.–20.12.2017

 • Ostopaikat: Verkkokauppa, lippuautomaatti, asemien lipunmyynti ja puhelimitse VR Asiakaspalvelu (p. 0600 41 900, puhelun hinta: 1,99 €/vastattu puhelu + pvm).

 • Muutokset ja peruutukset: Ei peruutusoikeutta, muutosmaksu 20 € per autojunapaketti sekä mahdollinen erotus kalliimpaan autojunapakettiin.

 • Tarjous sisältää makuupaikan yöjunan Eko-luokassa sekä auton yhdensuuntaisen kuljetuksen autojunan reiteillä. Tarjoushinnat voimassa vain valituilla lähdöillä, paikkoja rajoitetusti. Tarjous on hyödynnettävissä molempiin suuntiin. Tarjous koskee vain uusia varauksia.

 • Autojunapakettia ei voi ostaa pelkän auton kuljettamiseen, vaan se sisältää aina matkustajien matkan makuupaikkoineen sekä auton kuljetuksen. Matkustajien on matkustettava lippuun merkityllä yhteysvälillä viimeistään 5 vuorokauden sisällä autonkuljetuksesta.

 • Autojunapaketin hinnat vaihtelevat matkustajamäärän mukaan. Autojunapaketti voi sisältää junamatkan ja makuupaikan 1–6 henkilölle sekä yhden auton kuljetuksen. Esimerkkihinnat sisältävät yhdensuuntaisen matkan makuuvaunussa yhdelle tai kahdelle henkilölle sekä autopaikan. 6–10-vuotias voi matkustaa toisen matkustajan kanssa ilman omaa vuodepaikkaa. Tarjous on voimassa myös matkustuksen sesonkiaikoina, mutta tällöin ilmoitettuun alkaen tarjoushintaan lisätään 10 euron lisä per makuupaikka. Sesonkiajat ovat 13.–22.10., 1.–6.12, 15.–20.12.2017.

 • Veturin tarjoushinnat saat, kun ostat lipun tunnistautuneena eli esimerkiksi kirjaudut verkkokauppaan sisään Veturi-käyttäjätunnuksellasi. Verkkokaupassa kirjaudu Veturiin viimeistään ostovaiheen Paikat ja palvelut -sivulla sivun oikeasta ylälaidassa. Jos kirjaudut myöhemmin, tee matkahaku uudestaan kirjautumisen jälkeen.

Lappiin ilman autoa?

Matkaa mukavasti makuuvaunuissa. Tarjoushintaiset liput yöjunaan alkaen 49 € /henkilö!

Yöjunaliput nyt myynnissä tarjoushintaan

All Day Breakfast 5 €

Nauti etuhintainen aamupala Veturi-korttia näyttämällä yö- ja autojunissa.

Nauti aamiainen Veturi-hintaan

Joulun matkat myyntiin lokakuussa

Julkaisemme tulevan talven aikataulukauden lokakuun aikana ja tämä astuu voimaan 10.12. Joulun matkat ovat varattavissa maanantaista 16.10. alkaen.

Lue lisää talvikauden aikatauluista

Hyppää Veturin kyytiin!

Veturi on VR:n ilmainen asiakasohjelma. Veturilaisena saat hyviä etuja ja asiointisi on helpompaa. Veturilaiset myös kuulevat VR:n ajankohtaisista asioista ensimmäisten joukossa ja saavat mahdollisuuden osallistua arvontoihin.

Lue lisää Veturista