Koe upeat Asuntomessut junalla 12.7.–11.8.2019

Jokakesäinen suosikkitapahtuma Asuntomessut valtaa tällä kertaa Kouvolan Pioneeripuiston. 12.7.–11.8. järjestettäville messuille pääsee ympäristöystävällisesti ja nopeasti junalla. Junalla matkatessa ei tarvitse huolehtia auton parkkeerauksesta, vaan voit keskittyä ihanista taloista ja tunnelmallisesta messumiljööstä nauttimiseen.
 

Ketterästi Kouvolaan – osta junalippusi ajoissa

Asuntomessut järjestetään Korian Pioneeripuistossa, johon on Kouvolan Matkakeskukselta ilmainen bussikuljetus.

Kouvolaan pääsee nopeasti junalla:

  • Helsingistä 82 minuutissa
  • Kotkasta 45 minuutissa
  • Mikkelistä 61 minuutissa

Tarkemmat tiedot lähtöajoista löydät alta matkahausta.

Lisää opiskelija, lapsi, eläkeläinen...

Asuntomessujen messualue

Pioneeripuiston messualue yllättää. Vanha kasarmimiljöö yhdistyy moderneihin asumisratkaisuihin ja viimeisimpään talotekniikkaan. Yli sata vuotta vanhojen kasarmirakennusten ympärille on täydennysrakennettu uutta talokantaa. Messut jakaantuvat viiteen erilaiseen korttelikokonaisuuteen.

Lue lisää asuntomessujen kotisivuilta

Asuntomessujen suuri liikkumisen keskustelu

Liikkuminen kodin, työpaikan, harrastusten ja muiden palveluiden välillä on olennainen osa asumista. Perjantaina 9.8. asuntomessuilla järjestetään suuri liikkumisen keskustelu, jossa panelistit käyvät läpi, kuinka työmatkustaminen ja vapaa-ajan matkustaminen sekä työ- ja vapaa-aika ovat muuttuneet ja tulevat edelleen muuttumaan lähitulevaisuudessa.

Osta aiemmin, maksa vähemmän

Säästä selvää rahaa Säästölipulla! Mitä aiemmin ostat lippusi, sitä varmemmin saat itsellesi aina edullisen Säästölipun.

Osta edullinen Säästölippu