Allegro-junan ravintolapalvelut

Helsingin ja Pietarin välillä liikennöivän Allegro-junan ravintolapalvelut ovat erinomaiset. Allegro on kokonaan anniskelualuetta, joten omalla paikalla nautitun välipalan voi kruunata hyvällä viinillä tai matkan alkua voi juhlistaa kilistelemällä kuohujuomaa.
 

Ravintolassa ruoka-annokset tarjoillaan pöytiin. Tarjolla on sekä suomalaisia että kansainvälisiä herkkuja isompaan tai pienempään nälkään. Huomiothan, että ravintolavaunu suljetaan rajanylityksen ajaksi. Vilkkaimmilla junavuoroilla junassa kiertää myyntikärry, josta voi ostaa monenlaista syötävää ja juotavaa.

Maksuvälineinä ravintolavaunussa ja myyntikärryssä kelpaavat eurot, ruplat, US dollarit ja yleisimmät maksukortit.

Tutustu Allegro Bistron ruokalistaan tästä

Ryhmille edullisemmin ennakkoon!

Allegron ryhmälippujen oston yhteydessä voit tilata ennakkoon nyt myös ateriapalvelut junaan ryhmämyynnistä.

Ostamalla ateriat etukäteen varmistat ryhmällesi toivotun tarjoilun ja saat ne junahintoja edullisemmin, esimerkiksi Kolmioleipä-paketti 9,90 € (norm. 11,40 €).

Tarjolla on myös herkullisia lämpimiä ruoka-annoksia sekä isommille ryhmille maittavia eväspaketteja nautittavaksi matkustusosastolla.

Katso tästä Allegron ennakkovalikoima ryhmille ja valitse paras vaihtoehto ryhmällesi. Kysy meiltä myös muista vaihtoehdoista. (Pöytävaraus on mahdollista tehdä ainoastaan etukäteen ostettujen aterioiden yhteydessä.)

Ota yhteyttä! VR ryhmämyynti: puh. 0600 19955 (1,99 € +pvm / vastattu puhelu) tai osoitteessa ryhmamyynti@vr.fi

Ryhmäkohtaiset maksu- ja peruutusehdot ryhmämyynnistä.

 

Allegro™ on rekisteröity tavaramerkki.

Monipuolinen tarjoiluvalikoima

Ensimmäisen luokan lippuun kuuluva ateria on monipuolinen ja tarjoaa matkustajalle herkullisia vaihtoehtoja, joista voi koota oman annoksen.