Älä lähde Pietariin.
Saatat rakastua.

Pietari, maailman pohjoisin miljoonakaupunki, herättää meissä suomalaisissa monia ennakkoluuloja. Ja ymmärtäähän sen, Itärajan yli matkustaminen on yhteisen historiamme takia vähän jännittävää. Ennakkoluulojen aika on nyt kuitenkin ohi – kaikki, jotka ovat käyneet Pietarissa, ovat lumoutuneet.

Rakastu nyt

Vinkit Pietariin

Viisumin hankinta

Viisumin hankinta ei ole lainkaan niin hankalaa, kuin miltä se vaikuttaa.

Katso ohjeet viisumin hankintaan

Ruokailu Pietarissa

Nappaa vinkit kulinaristin unelmamatkalle Pietariin.

Katso Pietarin ravintolatärpit

Pietarin nähtävyydet

Pietarissa riittää nähtävää ja koettavaa, vuoden ympäri.

Kurkkaa Pietarin nähtävyydet

Voi ei. Hakemiasi tarjouksia ei löytynyt. Katso kaikki tarjoukset ja vinkit.

Matkusta mukavasti uudistetulla Allegrolla

 

Helsingin ja Pietarin välillä liikennöivät Allegro-junat uudistuvat ja niihin tuodaan entistä viihtyisämpi miljöö asiakkaiden matkustuskokemuksen parantamiseksi

Allegrojen konseptiuudistuksessa uusitaan junan ulkopinnat ja kaikki junan seitsemän vaunua. Ensimmäinen luokka on selkeästi ylellisempi nahkapenkkeineen. Myös toinen luokka kohennetaan uuteen uskoon. Ravintolavaunuun tuodaan mukavat sohvamaiset istuimet, jolloin saadaan myös lisää asiakaspaikkoja. Uudistuksen inspiraatioksi on valittu kaksi metropolia, joiden välillä Allegro liikennöi. Allegron ilmeestä on tehty moderni ja raikkaan skandinaavinen.

Ensimmäinen uudistettu Allegro-juna on aloittanut liikennöinnin kesäkuussa. Seuraava Allegro valmistui lokakuussa ja kaksi seuraavaa Allegroa uusitaan loppuvuoden 2018 ja ensivuoden 2019 aikana.

Lisää opiskelija, lapsi, eläkeläinen...

Allegro™ on rekisteröity tavaramerkki.