Helsingistä Pietariin edullisesti Allegrolla

 
Allegro-junalla hurmaavaan Pietariin hurauttaa Helsingistä vaivattomasti ja mukavasti vain 3,5 tunnissa. Lippujen hinnat vaihtelevat kausien ja junavuorojen mukaan ja omalla valinnallasi voit vaikuttaa matkan hintaan; sillä saman päivän aikana on useita erihintaisia junavuoroja.

 

Tutustu Allegro-lippujen hintaesimerkkejä

Huomaa, että esimerkkihinnat ovat voimassa, kun ostat lippusi viimeistään 24 h junan lähtöä. Esimerkkihinnat ovat voimassa 20.12.2018 asti.

  • Helsinki–Pietari alkaen 39 €

  • Lahti–Pietari alkaen 30 €

  • Kouvola–Pietari alkaen 26 €

 

Hyödynnä Allegron ennakkohinta!

Matkusta Helsingistä Pietariin 29 euron hintaan 2. luokassa ja 59 eurolla 1. luokassa. Ennakkohinta on voimassa pe–su lähdöille 20.12.2018 asti, kun nappaat liput ennakkoon 14–60 päivää ennen matkaa. Saat ennakkohinnan myös väliasemilta: Tikkurila, Lahti, Kouvola ja Vainikkala.

 

Jatkoyhteydet Allegrolla

Pääset myös kätevästi Pietariin muualta Suomesta, Allegroon on hyvät vaihtoyhteydet. Edullisimman hinnan saat ostaessasi kotimaan osuudelle Säästölipun ja valitsemalla Allegroon päivän edullisimman lähdön, jolle vaihtoyhteys on mahdollinen.

 

Osta lippu Allegro-junaan

Voit katsoa tarkat lähtöpäivän ja -ajan mukaiset hinnat verkkokaupasta. Junaliput voi ostaa 60 vuorokautta ennen matkalle lähtöä. Muistathan, että Venäjälle matkustaessasi tarvitset viisumin.

Lisää opiskelija, lapsi, eläkeläinen...

 

Allegro™ on rekisteröity tavaramerkki.

Lainaus Pietari on Helsinkiä lähimpänä oleva metropoli, joka elää 24/7. Edes Tukholma ei ole sellainen. Kesällä monet pietarilaiset suuntaavat Terijoen rannoille paikallisjunamatkan päähän kaupungista samoihin maisemiin, joissa Ilja Repin maalasi. Terijoella pääsee kokemaan vanhanaikaista rantaelämää.
- Toimittaja Anna Laine

 

Viisumivapaasti Pietariin koko loppuvuoden!

Matkustitko jalkapallon MM-kisojen aikana Pietariin? MM-kisoissa käytetyllä (laminoidulla) FAN ID -kortilla voit matkustaa Venäjälle viisumivapaasti vuoden 2018 loppuun saakka. FAN ID -kortin lisäksi tarvitset luonnollisesti passin ja matkaliput.

Katso kaikki Pietarin tarjoukset ja vinkit

Allegrolla matkustat helposti ja edullisesti Pietariin. Juna vie mukavasti keskustasta keskustaan, keskelle elämysten metropolia. Kokosimme sinulle matkavinkkejä Pietarin-matkustuksesta. 

Pietarin matkavinkit

Allegro-junan aikataulut

Junaliput Venäjälle