Helsinki–Pietari alk. 29 €

Allegro vie nopeasti ja mukavasti keskelle mahtavaa metropolia. Allegron liput on hinnoiteltu kausien ja junavuorojen mukaisesti. Omalla valinnallasi voit vaikuttaa matkan hintaan; saman päivän aikana on useita erihintaisia junavuoroja. Voit katsoa tarkat lähtöpäivän ja -ajan mukaiset hinnat verkkokaupasta. Muistathan, että Venäjälle matkustaessasi tarvitset viisumin.

 

Hyödynnä nyt Allegron ennakkohintaetu ja matkusta nopeasti ja mukavasti keskelle Pietarin upeaa metropolia!
 
Pääset matkustamaan keväällä Allegro-junalla todella edullisesti: 2. luokan junalipun hinta on vain 29 euroa ja 1. luokan hinta on 60,20 euroa. Hintaetu on käytössäsi toukokuun loppuun asti kun ostat lippusi ma–to lähdöille 7–60 päivää ennen matkaasi.
 
Kesä-elokuun viikonloppuina matkustat 39 euron hintaan 2. luokassa ja 74,31 eurolla 1. luokassa. Ennakkohinta on voimassa, kun matkustat pe–su lähdöillä 1.6.–11.6. ja 3.7-31.8 välisenä aikana ja nappaat liput 14-60 päivää ennen matkaa.

 

Hintaesimerkkejä

Hinnat ovat voimassa 28.10.2017 asti.

Matkaväli Vaihtoasema Hinta alkaen
Helsinki–Pietari 39 €
Lahti–Pietari 30 €
Kouvola–Pietari 26 €

 

Huomaa, että esimerkkihinnat ovat voimassa, kun junalippu Allegroon ostetaan ennen 24 h junan lähtöä.

Pääset myös kätevästi Pietariin muualta Suomesta, Allegroon on hyvät vaihtoyhteydet. Edullisimman hinnan saat ostaessasi kotimaan osuudelle Säästölipun ja valitsemalla Allegroon päivän edullisimman lähdön, jolle vaihtoyhteys on mahdollinen. Junaliput voi ostaa 60 vuorokautta ennen matkalle lähtöä.

 

Osta lippu Allegro-junaan

Lisää opiskelija, lapsi, eläkeläinen...

 

Allegro™ on rekisteröity tavaramerkki.

Katso kaikki Pietarin tarjoukset ja vinkit

Allegrolla matkustat helposti ja edullisesti Pietariin. Juna vie mukavasti keskustasta keskustaan, keskelle elämysten metropolia. Kokosimme sinulle matkavinkkejä Pietarin-matkustuksesta. 

Pietarin matkavinkit

Allegro-junan aikataulut

Junaliput Venäjälle

Jää yöksi hotelliin!

Kun haluat varata hotellin matkaasi varten, käy se helposti Booking.comin suomenkielisen hotellivarauspalvelun kautta.

  • Edulliset hinnat
  • Varaa nyt, maksa paikan päällä!