Helsingistä Pietariin edullisesti Allegrolla

 
Allegro vie nopeasti ja mukavasti keskelle mahtavaa metropolia. Allegron liput on hinnoiteltu kausien ja junavuorojen mukaisesti. Omalla valinnallasi voit vaikuttaa matkan hintaan; saman päivän aikana on useita erihintaisia junavuoroja.

 

Allegron hintaesimerkkejä

Huomaa, että esimerkkihinnat ovat voimassa, kun junalippu Allegroon ostetaan ennen 24 h junan lähtöä. Hinnat ovat voimassa 27.10.2018 asti.

  • Helsinki–Pietari alkaen 39 €

  • Lahti–Pietari alkaen 30 €

  • Kouvola–Pietari alkaen 26 €

 

Hyödynnä Allegron ennakkohinta!

Matkusta Helsingistä Pietariin 39 euron hintaan 2. luokassa ja 76 eurolla 1. luokassa. Ennakkohinta on voimassa pe–su lähdöille 30.8.2018 asti, kun nappaat liput ennakkoon 14–60 päivää ennen matkaa. Ajanjaksolla 1.9.–27.10.2018 matkustat entistäkin edullisemmin: 29 eurolla 2. luokassa ja 59 eurolla 1. luokassa. Saat ennakkohinnan myös väliasemilta: Tikkurila, Lahti, Kouvola ja Vainikkala.

 

Jatkoyhteydet Allegrolla

Pääset myös kätevästi Pietariin muualta Suomesta, Allegroon on hyvät vaihtoyhteydet. Edullisimman hinnan saat ostaessasi kotimaan osuudelle Säästölipun ja valitsemalla Allegroon päivän edullisimman lähdön, jolle vaihtoyhteys on mahdollinen.

 

Osta lippu Allegro-junaan

Voit katsoa tarkat lähtöpäivän ja -ajan mukaiset hinnat verkkokaupasta. Junaliput voi ostaa 60 vuorokautta ennen matkalle lähtöä. Muistathan, että Venäjälle matkustaessasi tarvitset viisumin.

Lisää opiskelija, lapsi, eläkeläinen...

 

Allegro™ on rekisteröity tavaramerkki.

Lainaus Pietari on Helsinkiä lähimpänä oleva metropoli, joka elää 24/7. Edes Tukholma ei ole sellainen. Kesällä monet pietarilaiset suuntaavat Terijoen rannoille paikallisjunamatkan päähän kaupungista samoihin maisemiin, joissa Ilja Repin maalasi. Terijoella pääsee kokemaan vanhanaikaista rantaelämää.
- Toimittaja Anna Laine

 

Katso kaikki Pietarin tarjoukset ja vinkit

Allegrolla matkustat helposti ja edullisesti Pietariin. Juna vie mukavasti keskustasta keskustaan, keskelle elämysten metropolia. Kokosimme sinulle matkavinkkejä Pietarin-matkustuksesta. 

Pietarin matkavinkit

Allegro-junan aikataulut

Junaliput Venäjälle