Ajankohtaista

 

19.10.2016

Pasilan aseman 1–2-laiturin hissi tilapäisesti pois käytöstä 

Pasilan aseman 1–2-laituritasolla tehdään loka–marraskuussa perustustöitä henkilöhissin välittömässä läheisyydessä. Hissin eteen ei ole mahdollista jättää niin paljon vapaata tilaa, että sen käyttö olisi turvallista, joten hissi joudutaan poistamaan käytöstä 24.10.–21.11. väliseksi ajaksi. Myös laiturille menevät portaat on otettu pois käytöstä, joten ainoa suora kulkureitti laiturin ja aseman välillä on liukuporras. Myös pohjoisen alikulun kautta on mahdollista siirtyä toisille laitureille, ja käyttää niiden hissejä. 

Kyseisenä ajanjaksona asemalle on järjestetty avustava liikenteenohjaus, joka on paikalla arkisin klo 6–22, lauantaisin klo 9–19 ja sunnuntaisin klo 10–19. Liikenteenohjaajat päivystävät liukuportaiden luona molemmissa päissä, ja avustavat tarvittaessa henkilöitä, jotka eivät pysty itsenäisesti käyttämään liukuportaita tai pohjoista alikulkua. Muina aikoina apua voi tilata numerosta 050 524 2154 (numero löytyy myös laituritasolta sekä asemalta hissin luota). 

 

11.10.2016

Verkkokauppamme uudistuu vaiheittain

Vilkas verkkokauppamme - vr.fi - uudistuu. Teemme töitä vaiheittain, jotta saat asiakkaana uudet palvelut ja ominaisuudet käyttöösi mahdollisimman pian ja pääset antamaan meille palautetta niiden toimivuudesta.

Lue lisää

 

29.9.2016

Muutoksia VR:n lippuautomaattien sijoittelussa

Lähiliikennealueen asemien lippuautomaatteja siirretään lokakuun alussa. Kirkkonummen ja Keravan VR:n lippuautomaatit poistetaan 3.10. ja sijoitetaan VR:n lähiliikenteen asemille. Keravalla on jatkossakin yksi VR:n automaatti. Hyvinkäälle tuodaan kolmas automaatti aseman ulkopuolelle lokakuun alussa. Myös Jokelaan tulee myöhemmin toinen lippuautomaatti.

Kirkkonummen ja Keravan asemilla lippujen ostaminen automaateista on ollut vähäistä ja asemilla on myös R-kioski, josta voi ostaa VR:n lähi- ja kaukoliikenteen junalippuja. HSL tuo myöhemmin omat lippuautomaattinsa Kirkkonummen ja Keravan asemille.

Kaikilla pää- ja oikoradan varrella olevilla VR:n lähiliikenteen asemilla on VR:n lippuautomaatit.

 

9.9.2016

Turku Express vuorot 12.9. alkaen

VR aloitti maaliskuun lopussa entistä nopeamman junayhteyden Turun ja Helsingin välillä. Express-vuorot aloittivat liikennöinnin jälleen 12.9. alkaen

Lue lisää

 

29.8.2016

VR:n junaliput Matkahuollosta

Kaukoliikenteen yleisimpiä junalippuja, mukaan lukien JunaBussi-liput ja Venäjälle matkojen liput, voi jatkossa ostaa Matkahuollon omista toimipisteistä ympäri Suomen.

Lue lisää

 

18.8.2016

VR kehittää matkaketjuja start upien kanssa

Järjestimme 12.–16. syyskuuta 2016 Helsingin päärautatieasemalla suuren hackathon-tapahtuman. Tutustu #OveltaOvelle -hackathon tapahtumaan!

Lue lisää