Kulttuuri ja nähtävyydet
Herkuttelua
Ostoshelmiä
Iltaelämää
Kauniita unia
Jotain ihan muuta
Mariinski-teatteri
Osoite: Teatralnaya Ploshchad 1

Kommentit (2)

  Tiia Vanhatapio

  Mariinski tunnetaan myös Kirovin oopperana ja balettina. Se on yksi Venäjän vanhimmista, kuuluisimmista ja arvostetuimmista teattereista.

     0

     0

  Jeanette

  Varasimme (ja maksoimme) liput ennakkoon netin kautta ja lunastimme ne ennen esitystä lippuluukulta. Se toimi erinomaisen hyvin: saimme haluamamme paikat ilman välikäsiä ja lisämaksuja.
  Esitys kannattaa seurata viimeisten aplodien loppuun saakka! Siihen täytyy tosin varata aikaa, sillä venäläiset ihailijat voivat taputtaa suosikkinsa lavalle toistakymmentä kertaa (tai enemmän), taputtajajoukon vähitellen harvetessa – mutta tähdet palaavat tervehtimään ihailijoitaan vihoviimeisiin taputuksiin saakka!

     0

     0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Muista myös

Selaa valitsemaasi aihealuetta. Näet suositusten sijainnin kartalta, jonka voit suurentaa halutessasi. Jaa sinulle jo ennestään tutusta kohteesta oma kommenttisi.

Lisää kiinnostavat suositukset omalle listallesi, jonka voit tulostaa tai lähettää sähköpostiisi.