|

Kesälauantai etuhintaan vain Veturi-asiakkaille

Kaikki toukokuun loppuun mennessä Veturiin liittyneet nykyiset ja uudet asiakkaat saavat tällä liittymistarjouksella kesän lauantai-matkan tarjoushintaan - 80 % minne vaan Suomessa.

Esimerkiksi Helsingistä Ouluun alk. 16 € (norm. 76 €) tai Tampereelta Seinäjoelle alkaen 6 € (norm. 28 €).
Myyntiaika: 11.4. - 3.6.2012
Matkustusaika: 19.5. - 28.7.2012 (lauantait)


Tarjous sisältää yhdensuuntaisen kaukoliikenteen junamatkan istumapaikalla lauantaina Peruslipulla Eko-luokassa. Lipun saat verkkokaupasta, asemien lipunmyynnistä tai puhelimitse Asiakaspalvelusta. Veturin tarjoushinnan saat, kun ostat lipun tunnistautuneena, esim. kirjaudut verkkokauppaan sisään Veturi-asiakasnumerollasi ja salasanallasi.

Huom! Tarjous näkyy automaattisesti uudelle Veturi-asiakkaalle 1 - 2 päivän kuluttua rekisteröitymisestä. Tarjouksen ostamiseen ei tarvita erillistä kampanjakoodia.

Voit muuttaa lipussa olevan matkan lähtöpäivää tai -aikaa Peruslipun ehtojen mukaisesti maksua vastaan (5 €/muutos). Jos lippua muutetaan kampanjan myyntiajan päätyttyä, lippuun ei enää saa kampanjan alennusta. Lipun peruutus on mahdollista Peruslipun ehtojen mukaisesti.

Lippu voidaan toimittaa myös e-lippuna (itse tulostettu lippu tai sähköpostin liite) ja mobiililippuna. Tarjous koskee vain uusia varauksia ja tarjoushintaisia paikkoja on rajoitettu määrä.

Verkkokauppaan