Aikataulun ja hinnan hakeminen

VR Matkahausta voit hakea VR:n junaliikenteen aikatauluja, hintatietoja sekä ostaa matkalippuja. Laajennettua hakua käyttämällä voit määritellä junan mahdollisen vaihtoajan, valita junatyypin sekä junan palvelut.

Aikatauluja voi hakea miltä tahansa asemalta mille tahansa asemalle Suomessa. Matkustuspäivämäärän määritellään joko kirjoittamalla se kenttään tai klikkaamalla kalenteriruudusta. Matkahaku antaa koko yhteyden junanvaihtoineen.

Aikatauluhaku

Aikatauluhausta löytyy VR Kaukoliikenteen junat, VR Lähiliikenteen junat, Suomen ja Venäjän välillä liikennöivät junat, osa junabusseista sekä bussit, jotka korvaavat junia ratatöiden vuoksi. Aikataulun hakeminen aloitetaan hakemalla junayhteys halutulle yhteysvälille. Hintatiedot löytyvät valitun yhteyden kohdalta Hae hinta -linkistä. Paluumatka haetaan erikseen.

Hakutuloksissa asemien nimet ja junien numerot toimivat linkkeinä. Klikkaamalla aseman nimeä saat tietoa asemista ja niiden palveluista. Junannumeroa klikkaamalla saat kulkureitin lähtöasemalta määräasemalle aikatauluineen.

Aikataulujen voimassaoloaika on ilmoitettu aikatauluhakusivulla. Haku antaa myös ennakkoaikataulut ilmoitetun mukaisesti. Ennakkoaikataulujen aikataulutiedot ovat sitoumuksetta.

Junassa tarjolla olevat palvelut on merkitty symbolein. Katso merkkien selitykset ».

Hintojen hakeminen

Valitse haluamasi junayhteys ja klikkaa Hae hinta -linkkiä. Haku antaa aikuisen alentamattoman yhdensuuntaisen matkan hinnan valitulla reitillä ja junatyypillä. Muita hintoja voit hakea muuttamalla matkustajatietoja ja matkustajaluokkaa. Paluumatkan aikatauluihin ja hintoihin edetään hakemalla ensin menomatkan aikataulu ja hinta ja sen jälkeen paluumatka.

Hintahaku ei sisällä JunaBussien, pääkaupunkiseudun HSL-lippujen, AutoJuna-pakettien eikä Venäjän liikenteen hintoja.

Alennukset »